Lotta Adolfsson

"Hej, jag heter Lotta! På vardagarna jobbar jag som filmlärare på Eskilstuna Kulturskola och på fritiden skapar jag bilder i bl.a. collage. Skapandet är mitt happy place, där hjärnan får vila och jag får flow."

Solweig Lindbergh

''Jag målar intuitivt och spontant och har sällan någon plan för vad det ska bli. Att börja på en ny duk känns för mig som ett äventyr, en resa in i en magisk värld. Så småningom växer motivet fram och många gånger överraskas jag av slutresultatet. Ibland blir det så ”knasiga” bilder att jag knappast vågar visa dem.''

Ebba Ejerblom

Med tunga mjuka former och figurer i dess enfärgade enkelhet skapar Ebba Ejerblom konst från linoleum. Med linoleumtryck på speglar ger hon denna gammeldagsa grafiska teknik ett ytterligare djup och i sina verk låter hon betraktaren reflektera över motiven, men också sig själva. Tryck med syfte att gör avtryck.

Tobias Karlsson

Även kallad Tobbe, föddes i Stockholm på en  kobbe. Målar med allt från blyerts till bläck, för att försörja sig gör han allt utom att sälja sin häck.
Han har vunnit simborgarmärke, medaljer och diplom.
Han har även kronisk covid, utan symptom.

Mathilda Brodin

"Jag gillar former, symmetri och hemliga budskap, blanda olika tekniker och inte följa regelboken. 

Konsten jag gör blir som ett litet fönster in i min stormiga hjärna. Tidigare utbildning 2-årig konstlinje på Eskilstuna Folkhögskola."

Tova Oskarsson

"En trött 25 åring som studerar RecycleDesign.

Jag bär hopp om mänskligheten och vägrar sluta tro att vi kan, men det är svårt ibland.

Vill studera smyckeskonst på HDK med fokus på återbrukade material."

Anton Pettersson

Studerar recycle design.

"Mitt hantverkande tog avstamp i forntida hantverk och i en tanke om att inte glömma bort gamla fina hantverkstekniker.

Det har jag haft mycket nytta av i min nuvarande utbildning med återbruksdesign.

I miljön vi lever i idag är återbruk en viktig del av människans fortlevnad, då jordens resurser är högst begränsade och en förändring behöver ske nu."